ICT-muuttopalvelu

Valtorin tuottaman ICT-muuttopalvelun avulla virasto saa toimipisteensä käyttöön tarvitsemansa ICT-infran yhtenä kokonaisuutena.

Valtori hoitaa esimerkiksi toimipisteen tietoliikenteen, verkkotulostimet ja monitoimilaitteet, toimipisteen neuvotteluhuoneiden ja asiakaspalvelupisteiden ICT-tekniikan muutokset ja asennukset sekä varmistaa puhelinten kuuluvuuden toimitiloissa.

Jos virasto on muuttamassa uusiin toimitiloihin tai uudistamassa nykyisiä tilojaan, Valtori hoitaa kaikki tarvittavat ICT-infran muutokset, jolloin asiakas voi keskittyä omaan toimintaansa.

Jokaisen toimipisteen muutto tai perustaminen räätälöidään erikseen asiakkaan tarpeiden mukaan. Kyse voi olla toimitilojen tiivistämisestä, muutosta uusiin toimitiloihin tai nykyisten tilojen remontoimisesta tukemaan uudenlaisia, joustavampia työnteon tapoja.

ICT-muuttopalvelun sisältö:

ICT-muuttopalvelu

Palvelukokonaisuus rakentuu useasta Valtorin tuottamasta palvelusta ja kokoaa ne yhdeksi ICT-infran toimituskokonaisuudeksi, esimerkiksi tietoliikenneasiat tulevat Toimipisteen tietoliikennepalveluista ja tulostus on osa Päätelaiteratkaisun toimituspalvelua.

Lisätietoja

Valtorin asiakaspalvelupäälliköiltä:
http://www.valtori.fi/fi-FI/Yhteystiedot/Asiakaspalvelupaallikot

Tutustu palveluesitteeseen:

pdf ICT-muuttopalvelu (1056 Kt)