Julkaisualustapalvelu YJA

YJA on Valtorin tuottama valtionhallinnon yhteinen julkaisualusta ulkoisille verkkosivuille. Julkaisualustaa kehitetään kaikkien asiakkaiden tarpeisiin ja yhdessä tuotetut sovellukset ja palvelut ovat jokaisen palveluun liittyneen asiakkaan käytössä.

Valtori vastaa tuotteenhallinnasta, tarvittavista päivityksistä ja taustapalveluista. Palvelu sisältää verkkosivujen ja niiden ylläpidon lisäksi julkaisujärjestelmän sekä siihen liittyvät tuki- ja koulutuspalvelut.

Valtorin kautta tilattuna on mahdollista saada kokonaisratkaisu, joka sisältää konseptointi- ja suunnittelupalvelun teknisen ratkaisun lisäksi. Suunnittelun voi myös tehdä itse tai teettää omalla yhteistyökumppanillaan. Palvelu määritellään yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Valtori vastaa kaikkien palveluun kuuluvien osa-alueiden kilpailuttamisesta ja toimittajasopimuksista. Asiakkaalla ei tarvitse olla teknistä osaamista, vaan asiakas voi keskittyä verkkopalvelun sisällöntuotantoon.

Kustannukset pysyvät kohtuullisina, kun palvelu hankitaan ja tuotetaan kaikille käyttäjille yhdellä kerralla. Mitä enemmän käyttäjiä YJA:lla on, sitä edullisempi palvelu on asiakkaille.

Lisätietoja

Valtorin asiakaspalvelupäälliköt: www.valtori.fi/Yhteystiedot/Asiakaspalvelupaallikot

 

Tutustu palveluesitteeseen:

pdf Julkaisualustapalvelu YJA (pdf, 258 Kt)