Valtori Akatemia -ohjelma

Valtorin Akatemia 1

Valtori Akatemia kouluttaa tietoliikenteen ja pilvipalveluiden osaajia Valtoriin

Sinä opintojesi loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut tietotekniikan osaaja, hae mukaan Valtori Akatemiaan! Onko suuntanasi pilviteknologia tai tietoverkot ja tietoliikenne? Miltä kuulostaisi työskentely nuoressa erityisvirastossa, jossa olisit kehittämässsä valtionhallinnon julkisten pilvipalveluiden käyttöä tai valamassa perustaa valtionhallinnon perustietoteknisille ratkaisuille ja palveluille?

Valtori Akatemia2

Valtori hakee trainee-ohjelmaan 15–16 opintojen loppuvaiheessa olevaa tai vastavalmistunutta pilviteknologiaan tai tietoliikenteeseen perehtynyttä opiskelijaa. Ohjelma tarjoaa erinomaiset edellytykset kasvaa vaativiin asiantuntijatehtäviin ja alan guruksi valtionhallinnon ympäristössä.

Etsimme uuden sukupolven osaajia ratkaisemaan perustietoteknisiä haasteita ja rakentamaan yhdessä palveluita, joilla mahdollistetaan valtiohallinnon digitalisointiin liittyviä hankkeita. Tulet saamaan hyvän läpileikkauksen valtionhallinnon eri tietoteknisistä ratkaisuista.

Lue ja katso, mitä valtorilaiset sanovat työpaikastaan >>

Haku 2018 akatemiaan on päättynyt 28.2.2018

Akatemia on alkanut toukokuussa 2018 ja kestää 6 kk. Sijaintina on Helsinki. Hakuaika oli 8.1.–28.2.2018. 

Akatemia koostuu kolmesta moduulista, joista ensimmäinen suoritetaan yhtenä ryhmänä. Tämän jälkeen traineet suuntautuvat joko tietoliikennepolulle tai pilvipalvelupolulle, joissa Akatemia suoritetaan loppuun mentoreiden opastamina.

Ohjelma suoritetaan työsuhteessa suomen kielellä. Valtori maksaa ohjelman ajalta palkkaa ja samalla saat itsellesi loistavaa työkokemusta. Osa harjoittelusta voidaan suorittaa Valtorin Turvallisuusverkkopalvelut -yksikössä. Jokaisella ohjelman läpikäyneellä on mahdollisuus suorittaa useita sertifikaatteihin tähtääviä kursseja, ja osalle tarjoutuu mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikä Valtori?