Valtori Akatemia -ohjelma

Valtorin Akatemia 1

Hae mukaan Valtori Akatemia -ohjelmaan!

Sinä opintojesi loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut tietotekniikan osaaja. Oletko suuntautunut opinnoissasi pilviteknologiaan tai tietoverkkoihin ja tietoliikennetekniikkaan? Miltä kuulostaisi työskentely nuoressa erityisvirastossa, jossa olisit kehittämässsä valtionhallinnon julkisten pilvipalveluiden käyttöä tai valamassa perustaa valtionhallinnon perustietoteknisille ratkaisuille ja palveluille?

Mikä on Valtori Akatemia -ohjelma?

Valtori Akatemia2

Valtori hakee pilottiohjelmaan 8 -10 opiskelijaa. Pilottiohjelmamme on tarkoitettu pilviteknologiaa, tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikkaa opiskeleville, siitä innostuneille ja motivoituneille loppuvaiheen opiskelijoille tai juuri valmistuneille. Ohjelma tarjoaa erinomaiset edellytykset kasvaa vaativiin asiantuntijatehtäviin ja alan guruksi valtionhallinnon ympäristössä.

 

Minkälaisia osaajia Valtori etsii?

Etsimme uuden sukupolven osaajia ratkaisemaan perustietoteknisiä haasteita ja rakentamaan yhdessä palveluita, joilla mahdollistetaan valtiohallinnon digitalisointiin liittyviä hankkeita. Tulet saamaan hyvän läpileikkauksen valtionhallinnon eri tietoteknisistä ratkaisuista.

Ohjelma alkaa toukokuussa 2018 ja kestää 6 kk. Sijainti Helsinki.

Ohjelma suoritetaan työsuhteessa suomen kielellä. Valtori maksaa ohjelman ajalta palkkaa ja samalla saat itsellesi loistavaa työkokemusta. Osa harjoittelusta voidaan suorittaa Valtorin Turvallisuusverkkopalvelut -yksikössä. Jokaisella ohjelman läpikäyneellä on mahdollisuus suorittaa ITIL-sertifiointi, ja osalle tarjoutuu mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Lisätietoja hakuajasta ja hakumenettelystä saatavilla www-sivuiltamme marraskuussa.

Osaaville tekijöille Valtori Akatemia on mahdollisuuksia täynnä. Oletko sinä yksi ensimmäisistä akatemialaisista?

Jätä meille sähköpostiosoitteesi tästä >>

Olemme sinuun yhteydessä, kun haku Valtori Akatemiaan alkaa.

Valtori Pähkinänkuoressa

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa perustietotekniset ICT-palvelut valtionhallinnon organisaatioille. Valtori vastaa valtionhallinnon organisaatioiden tietoteknisestä alustasta, kehittää ja ylläpitää asiakkaiden tarpeiden mukaiset, yhteen toimivat palvelut koko valtionhallinnolle.

Valtorin tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat, tyytyväinen henkilöstö ja jatkuvasti paraneva tuloksellisuus palveluissa. Valtori tarjoaa henkilöstölleen hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet ja kiinnostavat urapolut, innostavat työtoverit, kilpailukykyiset edut valtiolla sekä näköalapaikan valtionhallinnon ICT-palvelujen kehittämiseen.

Valtorissa työskentelee 1 100 alan ammattilaista. Valtori toimii maantieteellisesti monipaikkaisesti eri puolilla Suomea.

Katso Valtorin esittelyvideo: http://www.valtori.fi/fi-FI/Tietoa_Valtorista